Studio / Gaming rum

Dags att ta tag i projekt gamingrum!
Vi har ett extrarum som är tänkt till framtida barnkammare och har länge funderat på att göra det till ett gamingrum sålänge. Det har tyvärr inte blivit av…förran nu! Linda är i USA just nu så passade på.
Jag började med att köra till Ikea då de hade en perfekt hylla på REA (Kallax) för 399kr.

Bilderna ovan visar före/under tiden

När jag sedan skulle sätta ihop hyllan var den överraskande nog lätt att skruva ihop och allt var komplett! Vanligtvis får jag alltid åka tillbaka för att något fattas eller är sönder. Med en ny hylla och ett smärre kaos var det dags att möblera om rummet. Tyvärr kan jag inte bli 100% klar då jag har min server/SAN/NAS/switch/UPS och access punkt i detta rummet. Ska flytta det på sikt, men behöver hjälp med att dra lite patchkablar innan jag kan verkställa det.

Jag har skapat plats för alla mina konsoler. De står utplacerade på varsitt hyllplan, tavlorna har kommit upp och spelen har fått en egen hylla på väggen. Dessutom har jag ordnat en hörna där jag kan filma.
MEN jag har fortfarande inte löst vart jag och mina vänner ska sitta. Har ett par pinnstolar men är lite rädd att man får träsmak av dem. Funderar på att köpa en mindre soffa eller ett par sackosäckar.

Bilderna ovan visar efter

 

Annons

En reaktion till “Studio / Gaming rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s