God gärning, prisvärda spel

Jag skrev detta inlägget i samband med att jag skulle köpa Capcom’s Humble Bundle deal. Tyvärr så kan man inte göra det om man bort i Europa. Precis innan jag skulle slutföra köpet kom det upp en varning. När jag läste igenom den så visade det sig att ditt PSN konto måste vara Nord/Mellan/Syd amerikanskt. För mig var det en stor besvikelse då jag var riktigt taggad på vissa av spelen. Det ska även tilläggas att det är Capcom i detta fallet som valt att enbart rikta sig till de amerikanska marknaderna.
Läs gärna vidare ändå, förklarar lite kort vad Humble Bundle är och att även om man inte kan nyttja detta erbjudanet så kan man eventuellt köpa framtida deals.

Ni som har följt mig vet om att jag brukar köpa Humble Bundle deal’s. För er som inte känner till konceptet är det väldigt enkelt.
Utvecklare och utgivare vänder sig till Humble Bundle, oftast med äldre spel (även musik och e-böcker) tillsammans skapar de ett ”spelpaket” som du väljer vad du vill betala för. På vissa erbjudande så ligger paketet i olika nivåer. Det innebär att vill ha ha alla spel måste du betala minst XX USD.
Pengarna som de får in går en del till utvecklarna/utgivarna men den större delen går till välgörenhet ex Rödakorset och Childsplay.

Just nu kör de ett samarbete med Capcom och har många bra titlar. Jag är sugen på Resident Evil HD och Street fighter 2 Turbo HD remix så det kommer troligen bli ett köp för mig på ”nivå 2”. Nedan ser ni vad de har för paket just nu.

humble

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s