Blizzard @ GameScom 2016

Blizzard var givetvis på plats i Tyskland. Det känns lite som att Blizzard använder Gamescom för att vi européer ska få en egen version av Blizzcon. För er som inte känner till Blizzcon är det Blizzard’s egna event som hålls i Anaheim. Där presenteras nyheter, Q&A, M&G, Cosplay och E-sport på elitnivå.

Diablo
Den här spelserien firar 20- års jubileum i år. Det mesta som presenterades handlade om nuläget och vad som komma skall. Ska även tillägga att just nu verkar det som att många spekulerar i att Diablo 4 på något sätt kommer att avslöjas under Blizzcon nu i november.

Starcraft 2
Här kommer det att hända en hel del i multiplayerläget. Exakt vad det innebär kan ni läsa mer om här. En sak jag tyckte om var Commander Ability. Bilden nedan är en smygtitt.

SCII_Alarak_RiftsToKorhal_TG_002_png_jpgcopy

Heroes of the Storm
13 september kommer det en hero, ett par nya map’s och dessutom ett nytt ingame event. I samband med nästa patch kommer du att få välja en valfri karaktär gratis! Om du redan besitter alla heroes kommer du att få guld.

OverwatchOverwatch_circle_logo.svg
Om ni inte redan har sett filmen om Bastion bör ni göra det (se här). Magisk liten film där vi får veta mer om honom och hans historia. Inom kort kommer vi även att få en ny map. Inspirationen till den här kartan är hämtad från Tyskland och är en ”payloader map”.  Mappen är uppbyggd i samma miljö som vi ser i Bastions film.

World of Warcraft
Legion är nästan här, den 30 Augusti (imorgon) drar det igång! En nyhet är att man kommer att gå tillbaka lite till raidutseendet. Vi kommer att få fler miniraids, dvs. antalet bossar, inte antalet spelare. Precis som Gruul’s Lair och Maggy.
Vi kommer att kunna köra 5 player, Epic Karazhan som är den största instansen Blizzard har gjort. Bra att veta är att instansen är helt ny men du kommer att känna igen dig till viss del. Gamla Karazhan kommer att finnas kvar.

Psst, har du inte sett trailern för Legion? Kolla här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s