Hemma hos Christian

Christian och jag har lärt känna varandra såhär på äldre dar, detta genom våra damer som är barndomsvänner. I helgen åkte vi upp till Lerum för att besöka dem i deras nya radhus.

Väl hemma hos dem visade Christian sitt blivande spelrum. Jag noterade direkt att han hade både NES, SNES, Super Retro Trio och PS4 uppsatt.Men där var  även två andra saker som fångade mitt intresse! Två ”väskor” till Game Boy,  både den stora resväskan och den lilla hårda väskan. Utsidorna var tyvärr rätt slitna och någon har skrivit på dem. Men innehållet gjorde en inte besviken, båda var fullmatade med Game Boy spel och även en konsol (klassiska versionen) i respektive väska. Mega man, Super Mario Land 2 och Kirby’s Dream Land för att nämna några.

Efter noga genomgång av Game boy- spelen drog jag ut en låda och blev exalterad när jag såg ett boxat Turles in time och ett boxat Zelda till SNES! Två riktigt bra titlar även om jag inte själv har hunnit spela dem så mycket.
Utöver det var där både SNES spel och en hel del SEGA Mega Drive spel.
Jag fick en känsla av att där fanns mer i gömmarna och mycket väl var det så. Eftersom de är nyinflyttade med två små barn hade Christian inte hunnit packa upp alla sina saker så mycket låg därför kvar i flyttkartonger.Ute i förrådet hittade vi en hel del titlar, framför allt till 3DS och DS. Dock hade han blivit av med sin Nintendo 3DS enhet i flytten.

Slutresultatet av detta blev att jag ska komma upp igen för ett ”hemma hos” del 2 när han har hunnit få i ordning.

Annons

En reaktion till “Hemma hos Christian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s