Speltorka

Sommarvädret har, som ni vet, inte varit det bästa de senaste veckorna. Förstår att det är många semesterfirare som är besvikna men jag klagar absolut inte. När regnet sveper in tycker jag att det är perfekt då det innebär att jag kan spela utan att få dåligt samvete.

När det är semester och dåligt väder brukar det vara många som passar på att städa och rensa där hemma. Dessa två kombinationer brukar ge bra utdelning på de olika loppmarknaderna i närområdet. Men tyvärr inte i år…

GunSmoke_NES_skull

Inför varje marknad har jag laddat kameran, varit ute i god tid och riggat lite innan så att jag vet vart jag ska rusa när startskottet går. Allt detta verkar jag ha gjort i onödan… det har inte funnits något Nintendo- relaterat på någon av de ställena jag har besökt. Däremot verkar det som att Sony Playstation är enkelt att hitta. Jag har lyckats att få tag på ett par spel samt en PS2 slim konsol med två handkontroller och två mikrofoner.

GunSmoke_NES_skull

Vi är nu lite mer än halvvägs in i sommaren och jag hoppas att trenden vänder, annars kommer det att bli svårt för mig att spela in något. Är det någon där ute som sitter på tips  på vart man kan köpa spel så skriv gärna en kommentar. Hoppa gärna över Tradera och Blocket, är mer ute efter fysiska butiker eller marknader i Skåne/Halland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s