Spela in TV-spel

Nu har Nordicplayer inskaffat sig en Elgato! Min tanke är att spela in episoder när jag spelar och köra live streams. Till helgen var tanken att dra igång med detta, men snål som man är köpte jag en begagnad. Detta skulle visa sig vara ett misstag men lite tur. När jag kom hem såg jag att tillsammans med själva Elgato’n fick jag med en USB kabel och en HDMI sladd. Men komposit adaptern var inte med… Då jag är en samlare och har svårt att slänga saker så gick jag igenom lite olika kablar som jag har liggandes och tänkte i min envishet att jag skulle hitta en. Jag hittade två kandidater som jag trodde skulle fungera, men efter att ha felsökt i flera timmar gav jag upp. Fick känslan att den kanske inte fungerade.
Dagen efter så åkte jag runt till stadens TV- radiohandlare för att hitta en adapter. Men tyvärr var det ingen som verken ville eller kunde hjälpa mig.
För att inte känna mig helt värdelös kontaktade jag Elgato’s support. Jag ställde frågan om det finns möjlighet att få tag i deras adapter på något sätt och det visade sig rätt snabbt att man var tvungen att köpa den av dem. Sagt och gjort! Nu ligger det en beställning hos dem så nu väntar jag på att få hem den! Förhoppningsvis kommer den idag (fredag).

Om gud vill och hängslena håller så kommer jag kunna livestreama ikväll!

 

Annons

En reaktion till “Spela in TV-spel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s