Nya titlar @ E3

Under onsdagen presenterade Nintendo en rad nya 3DS titlar. Nedan kan ni läsa om de olika spelen och även se officiella trailers / demonstrationer.

Några av dem visste jag redan,  men hade helt missat Ever Oasis.

Ever Oasis

Skaparen bakom detta magiska spel är samma person som har utvecklat Final Fantasy, Secret of Mana och Zelda, bara för att nämna några. Som ni kanske redan har förstått verkar det som att Ever Oasis är ett riktigt bra RP.

everoasis

I EO kommer du att få bygga upp ett samhälle från grunden som blir din oas i en ökenvärld. Samtidigt som du tar hand om din by är det dags att utforska värld och dungens. Detta är inget man klarar med enbart en karaktär, vilket gör att man att under spelets gång kommer att få tillgång till fler gruppmedlemmar. Varje gruppmedlem har egna specialförmågor, dessa kommer att behövas när man kommer längre i spelet. Man kan byta karaktär när som helst, även i fights.
Är du en RP fantast och framförallt gillar att köra 3DS är detta ett måste!

 


BoxBoxBoy

Enkelt är vackert!
BoxBoxBoy alternativt Box Boy 2 är ett stilrent puzzelspel. Du är själv en box med två ben och två ögon som ska ta dig från start till mål. Du rör dig framåt och kan backa, men inte hoppa. För att komma över hinder har du möjlighet att dra ut boxar från dig själv. Detta gör att du kan komma upp för höga kanter eller bygga en bro för att komma över. Dessutom fungerar klossarna som tyngder när det gäller att öppna vissa dörrar genom att trycka på en knapp.

Ett spel som är perfekt när du vill ha något som man snabbt kan starta och lira lite.

 


Mario Party Star Rush

Du sitter aldrig still när du kör Star Rush. Det händer saker hela tiden och när du kör tillsammans med dina vänner är det inte ”turn based” utan du kan köra konstant till skillnad från de andra Mario Party spelen.

 


Yo-kai watch 2

Tyvärr var jag tvungen att köra och köpa pizza mitt i denna presentationen så jag missade mycket. Det enda jag såg var producentens Yo-kai watch som han hade på handleden. Väldigt plastig och stor. Inget jag kommer att köpa. Dessutom är detta spelet jättestort i Japan och just nu fokuserar man på att ta USA. Känslan jag fick av det lilla jag såg var att man försöker att skapa något fenomen som ska påminna om Pokemon. Ett djärvt försök…men vem vet, detta kanske går hem.

 


Monster Hunter Generations

Behöver man skriva något om detta?  Yes, det behöver jag!
Jag tycker att det absolut bästa med detta är ”CO-OP online multiplayer. Du kan alltså spela tillsammans med dina vänner både via LAN eller online.
För er som sitter på Monster Hunter 4 kommer ni få exklusiva ingame item.
Vill ni veta allt om det nya Monster Hunter Generations klicka här.
Demo kommer finnas tillgängligt redan den 30 Juni.

(Psst, för er som inte kan vänta så kan du få tag i demon redan nu. Det enda du behöver göra är att skänka minst $4 till Humble Bundle.)

 


Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

Ett av de äldre RP spelen firar 30år och det är fortfarande samma personer som står bakom det vinnande konceptet Dragon Quest. Tillsammans med dina gruppmedlemmar utforskar du en vackert designad värld. Du kommer resa fram och tillbaka i tiden för att hålla ondskan borta från nuet. Det finns möjlighet att byta yrke under speltiden (totalt 30 olika), när du levelar up lär du dig hela tiden nya förmåger.

 


Amiibo

Det kommer släppas sju nya Amiibofigurer i två omgångar under 2016. Rosalina, Wario, Donkey Kong och Boo släpps den 7 oktober och Diddy Kong, Daisy, Waluigi släpps den 4 november. Bilden nedan illustrerar hur de eventuellt kan komma se ut. En cool effekt är att Boo är självlysande.amiibo


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s