So far, so good

Efter att följt E3 mässan slaviskt är jag riktigt laddad inför Nintendo’s presentation. Tänkte skriva några rader om vad jag tycker såhär långt.

Det som alla pratar om och som har presenteras ett flertal gånger är VR (virtual reality). Jag har själv provat en tidig version av Oculus Rift, men kände snabbt att jag blev åksjuk.  Har inte testat något VR headset sedan dess, men tydligen ska man ha lyckats att få bort det som gör att man känner sig åksjuk i den nya generationens VR headset. Min förhoppning är att få möjligheten att prova VR igen på Dreamhack Summer 2016. Går det bra kommer det säkert att bli ett inköp längre fram.

nx bekräftat

Strategiskt eller en miss? När Ubisoft berättade att de kommer att släppa Just dance till alla plattformar nämnde de även Nintendo NX.

Vi fick även beskåda Ubisofts filmprojekt Assassin’s creed

Från Microsoft fick vi veta att de släpper en upphottad version av Xbox One (Läs mer).  De presenterade även sin VR lösning som går under kodnamnet Scorpio. Beräknad lansering är julen 2017.

Playstation slog på den stora trumman med den kanske bästa linupen med många stora speltitlar. Bara för att nämna några: Resident Evil, Days Gone och God of War.

Tyvärr har jag inte haft tid att gå igenom materialet från EA och Bethesda. Har en känsla av att där är många tunga trailers!

Se samtliga presentationer här:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s