14-16 Juni

14-16 Juni är det dags för Nintendo att presentera kommande titlar och projekt. Dessvärre kommer vi inte att få se deras nya konsol NX som är beräknad att lanseras i mars 2017. Vi kommer däremot att få stifta bekantskap med ny Zelda. Konceptet blir szeldaom lanseringen av Zelda mellan Game Cube och Wii. Först kom det till Game Cube och sedan en uppgraderad version till Wii, men det är samma storyline rätt igenom. Är nyfiken på om de ska visa bilder från spelet med NX enhetens grafik eller från Wii U.

Sun och Moon är två nya Pokemonspel som släpps den 23 November, detta bekräftade Bergsala den 9 Juni. Dessutom kommer det att finnas en QoA med utvecklarna av Pokemon GO.

Ett spännande projekt som också kommer att visas är Nintendo Treehouse. Jag vet inte så mycket om det så ska bli intressant att se vad det är för något. Andra spel som kommer visas upp live är Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past och Tokyo Mirage Sessions.

För oss som inte har möjligheten att åka över till E3 kommer Nintendo att sända eventet  live klockan 18:00 (svensk tid) via Twitch klicka här

Mycket roligt att se fram emot och ovanpå allt har Nintendo utlovat följande: ”A big sale is on the way—and My Nintendo members will get a special bonus.”

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s