Recension Warcraft The Beginning

Många recensioner på Warcraft har varit lite väl hårda enligt mitt tycke… kontrasten mellan vad journalisterna skriver och vad man kan läsa i Fb-flödet är som natt och dag. Jag är ett fan av Blizzard och därmed partisk, därför bad jag Linda (som aldrig har spelat Warcraft) att följa med för att få hennes åsikt.

Jag var på Röda kvarn för att köpa biljetter redan en timme innan filmen började, antog att vi skulle få dåliga platser annars. Det visade sig vara helt i onödan då det var väldigt få besökare. Antar att de flesta redan har sett den på premiären eller under helgen som var. Kan också vara pga. att visningen vi gick på inte var 3D.

I samband med att jag betalade passade jag på att fråga tjejen i kassan om jag kunde få köpa Warcraft- affischen. Dessvärre får de inte sälja dem eftersom alla posters måste skickas tillbaka. Det är tydligen standard för samtliga filmer de visar. Vill väldigt gärna ha den så om det är någon som vet vart jag kan få tag i en så skriv gärna det i kommentarsfältet!

Fick nästan gåshud när filmen började och Blizzard’s logga kom upp.  Var en riktigt mäktig känsla när sen filmen kom igång på riktigt.

Ally-attack

Duncan Jones har gjort ett bra jobb, filmen har många bra skådespelare och effekterna tillsammans med musiken är välkomponerad. De har tyvärr fått påskynda vissa delar och hoppat lite i historien men har full förståelse för att det är svårt att få med tillräckligt med Warcraft-historia på bara två timmar.

Musiken är precis som i spelen, klassisk och mäktig!
Effekterna var väldigt ”Warcraftiga” och levande. Framförallt när Mage’s kastade portaler.

orks

Har hört många åsikter om att filmen enbart riktar sig mot spelare, att det ska vara svårt att följa med i historien annars. Detta höll inte Linda med om. Självklart är det roligare för oss som spelar eftersom man känner igen karaktärerna och platserna men vi är övertygade om att den fina historien även kommer att tilltala non-gamers.

Hampus betyg

bannanbannanbannanbannan

Linda’s betyg

bannanbannanbannan

En reaktion till “Recension Warcraft The Beginning

  1. Själv tyckte jag kanske inte att filmen var värd de där 10 åren man gått och väntat på den O:-)
    4/7

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s