Spel blir till film

Som ni har läst i tidigare inlägg hade jag planerat att gå på bio idag(29:e Maj) för att se Warcraft (se här). Dessvärre hade jag inte räknat med att det var morsdag idag. Pågrund av det blev det dessvärre ingen bio idag vilket gör att jag måste skjuta på min recension. Ser att bion (Röda kvarn) kommer visa den imorgon utan 3D vilket jag föredrar.

En annan intressant sak som jag såg på twitter i helgen var ett rykte som omfattar Nintendo och Netflix. Jag vet att Nintendo tidigare har varit väldigt försiktiga med filmer på sina speltitlar. Ryktena som jag syftar på handlar Netflix håller på att utveckla en TV-serie på Zelda. Det är fortfarande i utvecklingsfas och en sak man ska tänka på att både Nintendo och Netflix kan när som döda detta projektet.
Personligen hade det nog inte varit helt fel, som sagt Warcraft går varm på biograferna, vi är inne på säsong 6 av Game of thrones. Så varför inte ett till fantasy äventyr?

”Spel blir till film”
Det vanligaste är nog att man gör spel av filmer, ett par exempel är Star wars, Goonies och en uppsjö Disney spel. Men det finns faktiskt en del filmer som är omvända, spel blir till film.
Själv har i nuläget två favorit titlar, Resident Evil och Tomb raider. Har ni inte sätt dessa är det något ni verkligen bör göra! Dessutom kommer Resident Evil’s sista film The Final Chapter kanske vi redan kommer kunna se nu i slutet på året eller tidigt 2017.

Hoppas verkligen att Warcraft kommer vara en fantastisk film som man kommer bygga vidare på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s